Hamarosan érkezhet a Moto Edge X

Még év végéig leplezhetik a Motorola új csúcsmodelljét, méghozzá az eddig be sem jelentett, Snapdragon 898 rendszerchippel.

November 30-án indul a Snapdragon Tech Summit, ahol a Qualcomm minden valószínűség szerint be fogja mutatni legújabb, csúcskategóriás rendszerchipjét, vélhetően a Snapdragon 898 névre hallgatót. Egész biztos, hogy a Samsung Galaxy S22-család megkapja ezt a chipet bizonyos régiókban, annak bemutatójára azonban februárig kell várni, a Xiaomi 12 és a Moto Edge X azonban ennél hamarabb kerülhet sorra: mindkét mobil kapcsán idei dátumot várunk a bejelentésre, 2022 elején pedig talán már piacon is lehetnek.


[+]

A Snapdragon 898 a korábbi hírek alapján 4 nanométeres Samsung node-on, 20%-os teljesítménynövekedéssel, 3 GHz-re skálázott ARM Cortex-X2 teljesítménymaggal futhat be, melyhez három 2,5 GHz-es Cortex-A710 és négy 1,79 GHz-es Cortex-A510 mag csatlakozhat, illetve egy Adreno 730-as grafikai egység. A Motorola kapcsán a Moto Edge X név nagyjából hivatalos, ezzel egész konkrétan a jelenleg is futó Edge S utódjának szánják a hagyományos kialakítású modellt. A weibós oldal alapján a Motorla már nagyon készül, és természetesen mi is várjuk a friss csúcsmobil bemutatkozását.

Borítókép: Moto Edge S

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés