2019. március 27., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Gúnyolódott, most a Samsung mobiljain élcelődnek

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A Samsung gyakran figurázza ki az iPhone rajongókat, ám most a Motorola és a Huawei gúnyolódik a Galaxy telefonokon.

Hirdetés

A gyártók nem elégednek meg önreklámjaikkal, néha kifejezetten a konkurencia ellenében hangsúlyozzák saját készülékeik előnyeit, és most biztosan sokaknak eszébe jut nem egy olyan Samsung videó, amelynek az iFanatikusok a céltáblái. Például ezen a videón, ahol a pár férfitagja sorban áll az esőben vagy a jack - Lightning port átalakítóval szerencsétlenkedik, miközben barátnője a Galaxy csúcsmobilok „előnyeit” élvezi.

Nos, úgy tűnik nem csak az iFanatizmusból lehet „felnőni”: a Motorola szerint még a 6" feletti kijelző is kevés, hogy az ember a telefonjáról videózzon, bezzeg ott a Moto Z2 Play vagy bármelyik toldalék kompatibilis Motorola, és egy projektoros Moto Moddal máris házimozi varázsolható a mobilkészülékből. A Lenovo kötelékébe tartozó brand meglehetősen precízen küldi vissza a Samsung gúnyolódását a feladónak, csak épp saját főhősének tulajdonságait kiemelve.

A Huawei-nek is van egy-két képben kifejezett szava: az egyik Mate 10 Pro reklámfilm például a vadi új phablet valóban kitűnő üzemidejét hangsúlyozza a Galaxy S8+-szal szemben, amit gyakrabban kell töltőre tenni, a Huawei olvasatában gyakorlatilag a nap 24 órájában. A gyártó a 18 hónap után megmaradó sebességet is hangsúlyozza más rendszerek dadogásával szemben, illetve kamerája intelligens témafelismerését.

Előzmények

 • Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia

  Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.

 • Samsung Galaxy Note 8 - hass, alkoss, gyarapíts!

  Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.

 • Egy csokornyi Moto Mod tesztasztalunkon

  Kipróbáltuk a Moto mobilok hátlapra pattintható projektort, a hangszórót, a tokot, az akkumulátort és a fényképezős, optikai zoommal és képstabilizátorral megáldott modult is.

 • Moto Z Play - nem (csak) játékra

  A legolcsóbb moduláris Moto is százezer forint fölött startol, a felszereltségéhez képest viszont ez egyáltalán nem tűnik soknak, a konkurencia viszont rendkívül erős. Majdnem annyira, mint az üzemidő.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.