Új színekben elérhető a Garmin Lily

A Garmin rejtett kijelzős női órája rózsaszín és szürke színváltozatot kap.

Hirdetés

Frissítette a Garmin női óráját, a 2021-ben bemutatott Lily-t. A hardver és a tudáslista nem változott, továbbra is 34 mm-es óratestben érkezik az eszköz, képes pulzust, véroxigén-szintet mérni, reggeli jelentést készíteni, Body Battery adatokat számolni és helyzetet megosztani. Egy töltéssel továbbra is maximum öt napnyi működést ígér a Garmin az eszközre, mi hát az új?

Az új rózsaszín Sport modell és az új szürke Classic változat.Az új rózsaszín Sport modell és az új szürke Classic változat. Az új rózsaszín Sport modell és az új szürke Classic változat. (forrás: Garmin) [+]

A színek és a szíjak: a Garmin Lily Sport immáron arany lünettával és rózsaszín tokozással, a tokhoz passzoló színű szilikon szíjakkal, illetve a Lily Classic arany lünettával és szürke tokozással, olasz bőrből készülő szíjjal is elérhető. Az árak nem változtak, a Sport 97 900 forintos áron, a Classic pedig 114 900 forintos áron kerül forgalomba. A gyártó legkisebb és legnőiesebb órájáról 2021-es tesztünk itt olvasható.

Azóta történt

Előzmények

  • Garmin Lily - bájtárs

    A Garmin Lily a gyártó legkisebb és kétségkívül legnőiesebb órája. Az alapszintű funkcionalitást a kitűnő felhasználói felület, a profi szoftveres háttér és a remek dizájn kompenzálja.

Hirdetés