Galaxy blog: Tokok a Galaxy S4-hez

Folytatjuk a Galaxy S4 mellé vásárolható kiegészítők bemutatását, a Wireless Charger és az S View Cover után a telefonhoz elérhető tokokról lesz szó a mai bejegyzésben. Összesen négy eltérő típusú megoldást próbáltunk ki, az előlapi ablakocskával rendelkező S View Covernek a speciális funkciói miatt egy külön bejegyzést is szenteltünk, de természetesen a többiek sem maradhatnak ki.


Protective Cover+

Az első alanyunl a Protective Cover+, mely egy bumperszerű tokot takar, mely a telefon hátlapjára és oldalára feszül rá, előlapi rész nélkül. Egy védőtokról van szó, mely erős gumiból áll, ezáltal tompítva az ütközéseket, néhány milliméterrel azonban megvastagítva a telefont. Mi a fekete verziót próbáltuk ki, ám fehér, rózsaszín, zöld és kék színben is meg lehet vásárolni.


Flip Cover

A második versenyző a Flip Cover nevet kapta. A kialakítása nagyon hasonlít a már ismertetett S View Coverhez: egy, a hátlapot leváltó megoldásról van szó, ám esetünkben a kijelző teljes része ki van takarva, azaz le kell mondani az S View Cover ablakocskájáról. A Flip Cover hét színben kapható, nálunk egy fekete példány járt, mely mellett fehér, rózsaszín, narancssárga, sárga, zöld és kék változat is piacra kerül.


S Charger Cover

Végül, de nem utolsósorban az S Charger Covert pattintottuk fel a Galaxy S4-re. Róla már esett szó a vezeték nélküli töltőről szóló bejegyzésben, a töltő mellé ugyanis csomagolnak egy speciális fedlapot, mely Qi-támogatással vértezi fel a telefont (azaz kompatibilissá teszi a szabványra épülő vezeték nélküli töltési technológiával). A hátlap helyére applikálható S Charger Cover egymagában is megvásárolható, így ha az ember már rendelkezik egy Qi-alapú töltővel, nem kell extra pénzeket befektetni; a hátlaphoz fekete és fehér színben lehet hozzájutni.

Előzmények