Galaxy blog: Infografikán a Level család

A Samsung marketinggépezete ráfeküdt az infografikák gyártására: először a Gear palettát, majd a Galaxy S sorozatot részletezték az említett médium segítségével. Most egy újabb anyag érkezett hozzánk, melynek főszereplője az Amerikai Egyesült Államok területén napokon belül piacra kerülő Level család.

A Level család a dél-koreai gyártó prémium audiókiegészítőit jelöli. A fekete és fehér színekben piacra kerülő tartozékok lefedik a főbb szegmenseket, egy fülhallgató mellett két eltérő kivitelű fejhallgató is helyet kapott a csomagban. A Samsung ismét semmit nem bízott a véletlenre, a Level család tagjai remek specifikációkkal rendelkeznek, a prémium külső mellett olyan apró figyelmességeket is kapunk, mint az érintésérzékeny vezérlés és a dedikált okostelefonos alkalmazás.


Katt a képre az infografikáért!

Érdemes kiemelni, hogy bár az infografikán három készülék szerepel (Level Over, Level On és Level In), a sorozat négy tagot számlál. A Level Box névre hallgató hordozható Bluetooth-hangszóró kimaradt, pedig szintén egy okos kiegészítőről van szó. Az eszköz egy fém borítással és sztereó hangzással rendelkezik, NFC-vel párosítható, egy feltöltéssel akár 15 órán át szólhat a zene. Az infografika a képre kattintva érhető el.

Ez a blogbejegyzés a Samsung Electronics Magyar Zrt. támogatásával készült.

Előzmények