Galaxy blog: Csúcsmodellek egymás között

A napokban mi is kipróbálhattuk a Samsung újdonságát, a Galaxy S6 névre keresztelt készülék igen jól teljesített tesztünkön, valamint a konkurencia mellett is kiválóan megállja a helyét, így nem is csoda, hogy megkapta az ajánlott plecsnit. Egy új zászlóshajó megjelenésekor azonban nem csak az aktuális vetélytársakkal érdemes összehasonlítani, hanem az előddel is, így szépen látható az egy éves fejlesztés eredménye. A Samsung legújabb infografikája megteszi ezt helyettünk, a trónörököst összevetve a Galaxy S5-tel.

A dél-koreai vállalat a specifikációk terén ereszti össze a két készüléket, láthatjuk többek között a kijelző, a kamera, az akkumulátor, a hangszóró, a teljesítmény (azaz a lapkakészlet) és a RAM közti eltéréseket. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy az újdonság minden ponton lekörözi a tavalyi csúcsmodellt, ám a Galaxy S5-nek sem kell szégyenkeznie, hiszen az előd személyében egy mai szemmel nézve is erős mobilt tisztelhetünk. A képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthető az összehasonlítás.


[+]

Ez a blogbejegyzés a Samsung Electronics Magyar Zrt. támogatásával készült.

Előzmények

  • Samsung Galaxy S6 - a technológia sava-borsa

    A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?