Hirdetés

Fototrend blog: Eredményhirdetés

Legutóbb megmutattuk a legjobb 16 képet és arra kértük az olvasókat, hogy szavazzanak a szerintük legjobbra. Közben mi is kiválasztottuk a nyertest... de rögtön kettőt, mert a zsűri (és persze a Huawei) úgy döntött, hogy nem tud kiemelni egyetlen fotót, úgyhogy bár eredetileg egyetlen Mate 10 Lite szerepelt nyereményként, mégis kettő lett belőle.

Mate 10 Lite
Két fődíj is lett, két okostelefont ítéltünk oda [+]

A nyertes képek pedig lent láthatók, kbalage2 dunai jégzajlása lett a zsűri egyik választása, a másik telefont pedig modulus viheti haza a befőttesüvegről készült fotója kapcsán.


[+]

A zsűri így indokolt a nyertes fotóknál: "Legjobb kompozició, remekül visszaadja a téli esték hangulatát. A fotós jól kihasználta a hosszú záridőt és ügyesen megtalálta a azt a helyszínt, ahonnan híd tükörképe is jól látszik a vizen. Az egész kép meseszerű, varázslatos hangulatú." A másik nyertes alkotásáról pedig ezt írták: "Az uveg visszavert színes fényének olajos hatás hitelesen festi meg az üveget, mintha valójában festve lenne. Szép textúra, szép árnyalatok, jó kompozíció".

Fentieken túl van egy közönségdíjasunk is, aki Huawei Band 2 Prót nyert, ez pedig nem más, mint BalancaR felvétele, amely alant látható:


[+]

Köszönjük mindenkinek, aki velünk játszott, rengeteg szuper kép került fel a Fototrendre, nem kell sokat várni a következő játékra, amely kicsit más jellegű lesz, de ott is természetesen a fotózás lesz fókuszban. A nyerteseket privát üzenetben is értesítjük.

Azóta történt

Előzmények