Hirdetés

Fototrend blog: A legjobb 16 kép

A Fototrend.hu indulásának alkalmából fotóversenyt hirdettünk, a résztvevők feladata annyi volt, hogy #ünnepifények hashtaggel töltsenek fel képet a Fototrendre. Ezt igen sokan meg is tették, ami nem könnyítette meg a dolgunkat, mert nagyobb merítésből nehezebb választani, ezért első körben megpróbáltuk szűkíteni a mezőnyt, hosszas szüttyögés után 16 képre csökkentettük az esélyes pályaművek számát, amelyek most itt meg is tekinthetők:

Ebből a 16-ból választunk majd egy nyertest, aki a Huawei Mate 10 Lite okostelefon gazdája lesz és ebből a 16-ból kerül ki a közönségszavazás győztese is, aki egy Huawei Bandet nyer. Éppen ezért mindenkit arra bíztatunk, hogy szavazzon (semmi extra, be kell lépni és nyomni egy értékelést egy, vagy több képre), a jelenlegi 16-os mezőny egyébként nagyjából fedi is az eddigi szavazatok állását.

Miközben folyamatosan nézi a zsűri, hogy kit hozzon ki győztesnek, azzal szembesültünk, hogy ez egy elég izzasztó döntés. Úgyhogy a magunk dolgát könnyítettük meg azzal, hogy a Huawei még egy nyereményt bedobott menet közben a pakliba, ami egy ajándékcsomag néhány Huawei tartozékkal felturbózva (aktivitásmérő karperec, külső akkumulátor, szelfibot), így végül összesen három díjazott lesz, kettőt a zsűri választ, egyet pedig a közösség.

Mate 10 Lite
A fődíj [+]

Nem ez lesz az utolsó ilyen játék a Fototrenden, nem is kell sokat várni a következőre, de előbb természetesen már mi is szeretnénk eredményt hirdetni, úgyhogy szavazásra fel, pénteken 12:00-kor pedig eredményt hirdetünk!

Azóta történt

Előzmények