Fotókon az iPhone 6

Jimmy Lin tajvani autóversenyző, színész és énekes nemrég úgy döntött, hogy a nagyközönség számára is megmutatja az Apple rövidesen bejelentésre kerülő telefonját, mely elődjénél nagyobb megjelenítővel és kissé átszabott külsővel érkezik. Lin szerint az iPhone 6 valóban 4,7 hüvelykes megjelenítő köré épül és az antennák továbbra is a készülékház peremén futnak körbe, ám a nagyobb fizikai méret miatt a sarkok lekerekítésre kerültek és a bekapcsoló gomb is jobb oldalra került, mely kényelmesebb fogást és használatot biztosít. Az alumínium hátlap azonban a matt kivitele ellenére kissé csúszós lehet, ráadásul a kamera mellé ezúttal csak egy szimpla villanó került elhelyezésre.

Az egyelőre ismeretlen felbontású 4,7 hüvelykes megjelentővel érkező iPhone 6 mellett egy nagyobb, 5,5 hüvelykes modellre is számítani lehet, mely érkezését a Foxconn első embere is megerősítette. A nagyobb fizikai méretű készülékkel az Apple minden bizonnyal a potenciális Android és Windows Phone vásárlóknak igyekszik majd elcsábítani, hiszen ma már 7 hüvelykes konkurens megoldások is léteznek, mely mellett az iPhone megjelenítője valósággal eltörpül.

 • Kapcsolódó cégek:
 • Apple

Azóta történt

Előzmények

 • Fotón az iPhone 6 előlapja

  Az iPhone 5s társaságában kapták lencsevégre az Apple megnövelt fizikai méretű készülékének állítólagos előlapját.

 • Ilyen lesz az iPhone 6?

  Jelentős dizájnváltásról árulkodnak az Apple új idei telefonjának „kiszivárgott” tervrajzai.

 • Drágább lesz a nagyobb iPhone?

  Elemzői becslések szerint százdolláros felárral dobhatja piacra megnövelt méretű okostelefonját az Apple.

 • Apple iPad Air - szállj fel magasra

  Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.

Hirdetés