Fotókon a Galaxy Note8 (galéria)

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note8 augusztus 23-án mutatkozik be, és most már nem csak jó minőségű renderképen, egy adag kémfotón is megcsodálható – hacsak az alábbi galériában megtekinthető telefon nem egy igen jól sikerült hamisítvány. A képek alapján biztosnak tűnik a közel kávamentes Infinity Display az előlapon, illetve a kamera - kamera - LED/érzékelő - ujjlenyomat-olvasó kiosztás a hátlapon, azaz marad meglehetősen előnytelen helyen a biometrikus azonosító.


A Galéria megnyitásához kattints a képekre! (forrás: SlashLeaks) [+]

Az általában megbízható mobilpiaci kéminformációiról ismert Ming-Chi Kuo is úgy tippeli: csak jövőre esedékes a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó debütálása, nem korábban, mint a Note9 esetében. A fejlesztés tehát további munkálatokat igényel, így a Galaxy S9 páros is lecsúszhat róla, annak ellenére, hogy négyen is versenyben vannak a megoldásért (a Samsung LSI, a Synaptics, az Egis és a Goodix). A KGI Securities elemzője szerint elképzelhető, hogy végül az Egis megoldása lesz a befutó, és az optikai ujjlenyomat-olvasó kapóra jön majd a Galaxy Note9 jövő őszi reklámhadjáratában.

Azóta történt

Előzmények

  • Kisebb telepet kap a Note8 az elődjénél

    A biztonságosra vett 2017-es évben ez meglepőnek nem mondható, viszont sajnálatos. Rengeteg új kép- és kémanyag kiszivárgott.

  • Ez a Samsung Galaxy Note8

    Evan Blass az eddigi leginkább hivatalosnak tűnő, a sajnálatos ujjlenyomat-olvasó elhelyezkedést megerősítő renderképet közölt az e hónapban elstartoló phabletről.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés