Felpezsdült a Realme

A Coca Cola készüléket a hivatalos előzetesek alapján a Realme jegyzi.

Tegnap merült fel a kérdés, mint egy pohár kólában a jégkocka, hogy akkor vajon tényleg lesz-e Coca Cola brandelt okostelefon vagy valaki nagyon unatkozott, csinált egy Colaphone Twitter fiókot és bekövette az iparág összes releváns gyártóját. Nos, nem kellett sokáig álmatlanul forgolódni, a Realme már be is mutatta az első hivatalos előzeteseket, így valószínűleg jól azonosítottuk be a fiók borítóképén kirajzolódó készülék típusát.

A kamerarendszer és az előzetesek alapján a Colaphone minden bizonnyal egy Realme 10, 10s vagy 10 Pro lesz. A Realme 10 esetében ez 4G-s Helio G99-es szettet, 90 Hz-es AMOLED panelt, 50 megapixeles főkamerát és 33 wattos gyorstöltést jelent Coca Cola gúnyában, a 10s nagyobb kijelzővel (6,6", LCD) és 5G-képes Dimensity 810-zel hozná az életérzést, a Pro pedig 120 Hz-es, 6,7"-es LCD panelt, Snapdragon 695 5G lapkakészletet, 108 megapixeles főkamerát és Android 13-at biztosítana a frissítő dizájnhoz. A Colaphone valószínűleg Indiában mutatkozik be, azt viszont egyelőre nem tudjuk, pontosan mikor, de Pepsi telefon mellé kötelező kiegészítő lesz.

Szerk.: A Realme 10 Pro+ a szenzorok számát és a kamera kialakítását tekintve ugyancsak esélyesnek tűnt, de a LED segédfény egyrészt hosszúkás, másrészt picit máshogy helyezkedik el, úgyhogy inkább mégis diszkvalifikálom a versenyből, a Realme alelnöke is színben egy Pro-nak látszó modellel pózol a Twitteren; a fényt prizmaszerűen megtörő hátlapi dizájn a 10 Pro sajátja.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés