Indiában kezd a kólamobil

Egy Realme 10 Pro 5G-ről van szó, február 10-től elérhető a készülék a távol-keleti országban.

Részletesebb információkkal rendelkezünk a Coca-Cola telefon kapcsán, miután a készüléket legyártó Realme élesítette az indiai termékoldalt. Ebből már biztosan kiderül, hogy egy Realme 10 Pro 5G a “Colaphone” készülék, ami kéttónusú matt hátlapot kap az üdítőgyártó emblematikus lógójával és az italt idéző fekete csíkkal díszítve, neve pedig hivatalosan Realme 10 Pro 5G Coca-Cola Edition. A Realme nem először kollaborál más népszerű márkával, hazánkban is kapható például a Dragon Ball Z témájú mobiljuk, de volt szerencsénk a Naruto franchise ihlette telefonjukat is megnézni. Valamint kólamobilból sem ez az első, hisz a Pepsi Phone P1 2015-ös készülék.

Így néz majd ki a Coca-Cola mobil.
Így néz majd ki a Coca-Cola mobil. (forrás: Realme) [+]

Az egyedi hátlap mellett különleges csomagolás és egyedi kiegészítők is járnak majd a telefonhoz: például egy kólás Realmeow figura és matricák, mellette pedig az alapvető tartozékok is kólás dizájnt kapnak. A Realme összesen hatezer darabot készít a mobilból a GSMArena szerint, így a tartozékok közt lesz egy eredetiséget, egyben a készülék sorszámát igazoló kártya is.

Sokáig nem érdemes azért a jégen tartani a telefont, mert nem IP-védett.Sokáig nem érdemes azért a jégen tartani a telefont, mert nem IP-védett. Sokáig nem érdemes azért a jégen tartani a telefont, mert nem IP-védett. (forrás: Realme) [+]

A hardver semmiben nem tér el a normál Realme 10 Pro 5G-től: Qualcomm Snapdragon 695, mellé 8 vagy 12 GB rendszermemória, 256 GB tárhely, 6,72 hüvelykes sík LCD panel 120 Hz-es frissítéssel, 5000 mAh-s akkumulátor és 33 wattos gyorstöltés. Mondhatni egy standard középkategóriás okostelefon, bár a Pro jelző itt is érezhető túlzásnak. Azt egyelőre nem tudni, hogy a kólás változat elhagyja-e Indiát, a termékoldal globális limitált kiadást említ, de egyelőre sehol semmi nyoma annak, hogy a készüléket máshol is forgalomba szeretné hozni a Realme vagy a Coca-Cola.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés