Felbukkant a két SIM-es Nokia 530 az FCC oldalán

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Nokia a második két SIM-et kezelő okostelefonjának kiadására készül. Az Egyesült Államok Hírközlési Hatóságának oldalán ugyanis egy RM-1020 modellnéven futó készülék kapta meg a jóváhagyást. Az alant látható kép tanúbizonysága szerint a sajtóban egyelőre Nokia Lumia 530 néven emlegetett készülék belsejében egy SIM1 felirat látható, ami valószínűsíti a SIM2 jelenlétét is.

Nokia 530 az FCC oldalán

A már lehetségesen Nokia by Microsoft márkanév alatt debütáló masina a Lumia 630-hoz képest kisebb, 4,3 hüvelykes kijelzővel rendelkezhet, a két SIM-kezelés pedig valószínűleg csak standby módban működik, mivel két IMEI számmal rendelkezik a masina. A leírás szerint a dimenziókat tekintve 119,7 x 62,3 milliméteres lesz a mobil, így az 530 továbbra sem mondható hatalmas tepsinek. A jóváhagyást egyébként már Tájföldön is megkapta a kütyü, az ottani dokumentum pedig az ausztrál megjelenés tényét is tartalmazza.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • Készül a Lumia 530

    Egy vietnami online áruház kínálatában bukkant fel a Nokia 520 bejelentés előtt álló legújabb ráncfelvarrása.

  • Piacon a Nokia X2

    Az Android-alapú fejlesztések háttérbe szorítása ellenére a Microsoft végül mégis piacra dobta a Nokia X sorozatának korábban beharangozott második generációját.

Előzmények

  • Nokia Lumia 630 - okos folytatás

    A finnek újdonsága jól illeszkedik az elérhető árú Lumiák szériájába, hiszen szép, kellemes a tudása, ár/érték aránya pedig elődeinél is jobb.

  • Nokia X Dual SIM - bétateszt következik

    Érdekes gondolat olyan androidos okostelefont csinálni, ami feature phone-nak akarja mutatni magát. A finnek újdonsága ennek ellenére piacra került.

  • Nokia Lumia 525 - RAM-bó’ jobb, mint Rambo

    Frissült a legolcsóbb Lumia, az 525-ös azonban nem sokban tér el elődjétől, viszont továbbra is jó áron kelleti magát, ez is lesz olyan sikeres, mint az 520-as.

  • Nokia Lumia 1520 - ablak-zsiráf

    Az eddigi legnagyobb és legerősebb Windows alapú telefont dobta a patinás gyártó, minden benne van, amit jelenleg tudnak. Ezen még rajta van a Nokia felirat.

Hirdetés