Felbukkant a két SIM-es Nokia 530 az FCC oldalán

Úgy tűnik, hogy a Nokia a második két SIM-et kezelő okostelefonjának kiadására készül. Az Egyesült Államok Hírközlési Hatóságának oldalán ugyanis egy RM-1020 modellnéven futó készülék kapta meg a jóváhagyást. Az alant látható kép tanúbizonysága szerint a sajtóban egyelőre Nokia Lumia 530 néven emlegetett készülék belsejében egy SIM1 felirat látható, ami valószínűsíti a SIM2 jelenlétét is.

Nokia 530 az FCC oldalán

A már lehetségesen Nokia by Microsoft márkanév alatt debütáló masina a Lumia 630-hoz képest kisebb, 4,3 hüvelykes kijelzővel rendelkezhet, a két SIM-kezelés pedig valószínűleg csak standby módban működik, mivel két IMEI számmal rendelkezik a masina. A leírás szerint a dimenziókat tekintve 119,7 x 62,3 milliméteres lesz a mobil, így az 530 továbbra sem mondható hatalmas tepsinek. A jóváhagyást egyébként már Tájföldön is megkapta a kütyü, az ottani dokumentum pedig az ausztrál megjelenés tényét is tartalmazza.

Azóta történt

  • Készül a Lumia 530

    Egy vietnami online áruház kínálatában bukkant fel a Nokia 520 bejelentés előtt álló legújabb ráncfelvarrása.

  • Piacon a Nokia X2

    Az Android-alapú fejlesztések háttérbe szorítása ellenére a Microsoft végül mégis piacra dobta a Nokia X sorozatának korábban beharangozott második generációját.

Előzmények

Hirdetés