Hirdetés

Február 17-én fényre lép a Nubia Red Magic 7

165 wattos töltés és 165 Hz-es képfrissítés. De csak az egyik modellben.

2022. február 17-én, helyi idő szerint délután három, magyar idő szerint reggel nyolc órától bemutatót tart a Nubia Kínában, tette közzé a cég a Weibo közösségi platformon. A gyártó sokat nem árult el a jövő csütörtöki bejelentésről, viszont a kínai plakáton szerepel a széria kifejezés, így szinte biztos, hogy legalább kettő új mobil érkezik.

A bejelentés időpontját bejelentő kínai plakát.
A bejelentés időpontját bejelentő kínai plakát. (forrás: Weibo) [+]

Ezt megerősítik a korábban kiszivárgott információk is, melyek egy alap Red Magic 7-et vizionáltak kijelzőbe integrált előlapi kamerával, valamint egy Pro változatot 165 wattos vezetékes töltéssel. Az akkumulátor mérete várhatóan 4500 milliamperóra lesz, kettéosztott telepről lesz szó. A 3C és a TENAA tanúsítványai után a töltőfejről készült fotók feltűntek a kínai közösségi médiában is.

Ez a 165 wattos adapter jár majd állítólag a Red Magic 7 Pro változata mellé.Ez a 165 wattos adapter jár majd állítólag a Red Magic 7 Pro változata mellé. Ez a 165 wattos adapter jár majd állítólag a Red Magic 7 Pro változata mellé. (forrás: GSM Arena) [+]

Az biztos, hogy az új játékos telefonokat a Snapdragon 8 Gen 1 hajtja majd, a rendszermemória akár 18 gigabájtig is duzzadhat, a 6,8 hüvelykes OLED kijelző pedig 165 Hz-es képfrissítést is produkál majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés