Ez a OnePlus 7 Pro. Vagy nem

Csupa képernyő, noccsmentes dizájn és hardveres specifikáció a megjelenítőn: lebukott a OnePlus 7 Pro, de az is lehet, hogy ügyes hamisítvány látható.

Tegnap számoltunk be arról, hogy a tokok és néhány piacon eszközölt árcsökkentések a OnePlus 7 közeli eljövetelére célozhatnak, és máris felbukkant két kép, amelyen a gyártó következő csúcskészüléke látható, méghozzá Pro utótaggal. A telefonról menüt megnyitva még a Snapdragon 855 SoC, a 8 + 256 GB-os RAM/tároló, a 48 + 16 + 8 megapixeles, tripla hátlapi kamera és a 6,67"-es Super Optic (AMOLED) kijelzőinformáció is leolvasható. A kémfotók érdekessége a OnePlus 7 Pro elnevezés, egy alapkészüléknél komolyabb felszereltségű modellre utalva.

(forrás: Weibo) [+]

Azt viszont halkan tennénk hozzá, hogy azért egy képernyőképet nem akkora kunszt összedobni Photoshopban, aztán vagy egy noccsmentes, lekanyarodó szélű telefonon kell azt megjeleníteni, vagy a meglévő bevágást digitális ecsetvonással eltüntetni. A OnePlus persze nem fogja a kép hitelességét megcáfolni vagy megerősíteni, azt viszont már korábban jelezte, hogy akár két különálló phablet is érkezhet: egy 4G, egy pedig 5G modemmel. Ezeknek simán lehet a neve OnePlus 7 és 7 Pro.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés