A OnePlus nem hisz az összehajtható telefonokban

Egyelőre. Szerintük a technológia nem elég kiforrott, de nem is kifejezetten újszerű. Ezért más irányba mennek.

Hirdetés

A OnePlus legalább kettő, de akár három modellel is folytathatja a szériát, összehajtható készülék viszont még tervben sincs. Pete Lau Milánóban tartott előadást a European Institute of Design hallgatóinak, ahol kifejtette, az összehajtható készülékek ideje még jött el és nem az áruk miatt. A OnePlus szerint a hajlítható modellek nem különböznek lényegileg a jelenlegi okostelefonoktól, noha van potenciál a flexibilis panelekben, nem a mobilos szegmensben.

Pete Lau: "A sort of Asian Steve Jobs", ahogy az olasz forrás írta. Pete Lau: "A sort of Asian Steve Jobs", ahogy az olasz forrás írta.

A OnePlus jelenleg TV-n dolgozik, amit Lau következetesen okos megjelenítőnek nevezett. A távirányítás divatjamúlt, az AI viszont hasznos lehet a felhasználói szokások elemzésében és azok alapján az optimális felhasználói élmény kialakításában. A OnePlus által előtérbe helyezett AI és az 5G az autóiparban (elektronikai rendszerek, nem kell hirtelen OnePlus autókat vizionálni) és a felhő alapú szolgáltatások területén is hasznos lehet, Lau szerint erre érdemes fókuszálni.

Előzmények

Hirdetés