Exynos chippel futott be a Galaxy A12 Nacho

Oroszországban debütált a meglepő utótagú, vékony pénztárcára szabott mobil.

Hirdetés

Hamarosan elstartol az Samsung új, hajlítható képernyős kütyügenerációja, de nem mindenki milliomos, hogy megvásárolja a legtutibbat. Nekik szól a Galaxy A-széria, amelyben akad bőven 100 ezer forint alatt árazott darab. Az A12 például 4G-s MediaTek chipet kapott (MediaTek Helio P35) és 6,5"-es, HD+ felbontású PLS IPS panelt kínál, elöl 8, hátul pedig 48 (főkamera) + 5 (ultraszéles) + 2 (makró) + 2 megapixeles szenzorral (mélységélesség).


[+]

A 3,5 milliméteres kimenettel és Type-C porton tölthető, 5000 mAh-s teleppel szerelt készülék Oroszországban új kiadást kapott Galaxy A12 Nacho néven, és nagyjából minden milliméter és paraméter stimmel, kivéve a hardvert.


[+]

A MediaTek chipet ugyanis a nyolcmagos és 8 nanométeres Exynos 850 váltja, és ha már kicsit frissítették a hardvert, akkor a Nacho már Android 11-gyel és OneUI 3.1-gyel bootol be, persze arra testvére már frissíthető. Azt még nem tudni, hogy az A12 Nacho elhagyja-e Oroszország határait, illetve a név háttérére sem érkeztek célzások. 3/32 GB-os kiszerelésben mindenesetre elfogadhatónak tűnik az ára (57 ezer forint).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés