Exynos 850-nel járt teszten a Galaxy M12

Olcsó modell érkezhet, gigantikusan nagy teleppel.

Hirdetés

Elsősorban Ázsiára koncentrál a Samsung Galaxy M-szériája, és nem egy modell akad közöttük kolosszális méretű teleppel, hogy töltővel ritkán kelljen bajlódni. Ezt a sort folytathatja a Galaxy M12, amit ne tévesszünk össze a nemrég elstartolt Galaxy M21s-sel, a kedvező ársávba szánt modell ugyanis Exynos 9611 helyett modernebb Exynos 850 SoC-t, 6000 mAh-s telep helyett pedig 7000-es egységet kaphat.

A Galaxy M12 nem hivatalos renderképe
A Galaxy M12 nem hivatalos renderképe (forrás: OnLeaks / Voice) [+]

A kiszivárgott forma kísértetiesen hasonlít a Galaxy A12-re, annak persze „mindössze” 5000 mAh-s telep jutott. Az M12 3 GB RAM-mal járt teljesítményteszten, a Geekbench egymagos feladatát szerény 178, többmagos megmérettetését pedig 1025 ponttal letudva. A teszt pillanatában a telefon Android 11-et futtatott, ami remek hír, mert vele együtt mindjárt az aktuálisan elérhető legfrissebb OneUI is felkerülhet.

Azóta történt

Előzmények

  • Kamerában erősít a Galaxy M21s

    A gigantikus akkumulátor eddig is megvolt, ezúttal a megapixelszám nőtt. Már a Galaxy M21-hez képest mert amúgy a telefon ugyanaz, mint az F41.

  • Bemutatkozott a Galaxy M01s

    Nagyon olcsó, nagyon egyszerű telefont kínál a Samsung Indiában, és ez most már ebből a szériából sem az első termék.

  • Európába is jön a Galaxy M21

    Óriási akkumulátorral, Super AMOLED kijelzővel, gyorstöltéssel és három hátlapi kamerával, körülbelül 85 ezer forintos áron érkezik az új Samsung.

Hirdetés