Hirdetés

Bemutatkozott a Galaxy M01s

Nagyon olcsó, nagyon egyszerű telefont kínál a Samsung Indiában, és ez most már ebből a szériából sem az első termék.

Hirdetés

Tulajdonképpen egy hátlapi ujjlenyomat-olvasóval bővítette ki indiai belépkategóriás ajánlatát a Samsung. A Galaxy M01 már korábban bemutatkozott, és kedvező áráért cserébe 720p-s kijelzőt, 3/32 GB-os memóriacsomagot és 4000 mAh-s akkumulátort adott. Az újdonság nagyobb, 6,2 hüvelykes kijelzővel bír, felbontása maradt 720p, 8 megapixeles kamerát rejtő csepp alakú felső szigetére pedig Infinity-V néven hivatkoznak.

A Snapdragon 439 helyére MediaTek Helio P22 került, a hátlapon pedig maradt a 13 + 2 megapixeles felosztás, természetesen vaku is van. A One UI Core 1.1 az Android 9 Pie alapjain dolgozik, gyorstöltésről azonban nincs említés, hagyományos microUSB-csatlakozó került a készülék aljára. 9999 rúpiás ára 42 ezer forintnak felel meg, tehát valamelyest drágább lett a sima változatnál, de még így is a bűvös négyszámjegyű tartományban maradt.

Előzmények

  • Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt

    120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.

Hirdetés