Erős specifikációt ígér a Realme 9i

Várhatóan 2022 elején mutatják be a mobilt, kedvező ára ellenére pedig ott lesz benne a Snapdragon 680 és a 90 Hz-es kijelző.

A múlt hónapban tesztelt Realme 8i kifejezetten jó ár/érték arányú mobil, ami 65 ezer forintos ára ellenére nagyon komplex szolgáltatáscsomagot kínál, így akár karácsonyi vásárlásnak is érdemes lehet megfontolni. Ugyanakkor, Kínában nemsokára érkezik az utódja is, ami a jelenlegi modellhez képest 90 Hz-es kijelzőre léphet vissza 120 Hz-ről, de cserébe a MeidaTek chipet is leváltja a Qualcomm Snapdragon 680-ra: 6 nanométeres gyártástechnológiával, Kryo 265 processzormagokkal, Adreno 610-es grafikai egységgel.


[+]

Minden bizonnyal 4G-s marad a modell, de a hátlapi tripla kamera fő darabja továbbra is 50 megapixeles lehet, ami mellé remélhetőleg nem csak két darab 2 megapixeles segéd fog tartozni. Az olcsó Realme 9i mellett várhatóan sima Realme 9 és Realme 9 Pro, illetve Pro+/Max változatok is landolhatnak 2022 elején.

Azóta történt

Előzmények

  • Realme 8i - olcsó pont az i-re

    120 Hz-es kijelző mellé remek üzemidőt, 50 megapixeles főkamerát és idei rendszerchipet kínál a Realme, mindezt 65 ezer forintért. A fő kérdés: mire elég ez a kategória erős konkurenciaharcában?

  • Realme 7i - olcsón is lehet jót

    Az olcsó telefonok mezőnyéből kitűnni nem egyszerű feladat, a Realme 7i viszont tud egy-két trükköt annak ellenére is, hogy a középkategória alsó szegmensében játszik.

Hirdetés