Érkezik az új Huawei MatePad Pro

Július 27-én Kínában bemutatót tart a Huawei, a HarmonyOS 3 és a 11"-es MatePad Pro lesz porondon.

Weibo csatornáján keresztül jelentette be a Huawei, új bemutatóval készülnek nyár közepén. Július 27-én Kínában, helyi idő szerint 19:30-tól prezentációt tart a cég, amelyen a HarmonyOS 3-as verziója lesz a középpontban. Az eseményhez angol fordítás is készül és online követhető lesz bárhonnan. Egyelőre a HarmonyOS 3.0-ról vajmi keveset tudni, így az is kérdés, hogy eljut-e Kínán kívülre. Az új rendszer startja szeptemberre várható.

Az új HarmonyOS és az új MatePad Pro érkezését bejelentő képek a Huawei Weibo csatornájáról.Az új HarmonyOS és az új MatePad Pro érkezését bejelentő képek a Huawei Weibo csatornájáról. Az új HarmonyOS és az új MatePad Pro érkezését bejelentő képek a Huawei Weibo csatornájáról. (forrás: Weibo) [+]

Hardvert is készül bemutatni a cég, a MatePad Pro táblagép 11 hüvelykes kijelzővel szerelt változata lesz a kínai közösségi médiára feltöltött kép alapján a prezentált eszköz, vélhetően ez futtatja majd elsőként az új HarmonyOS-t is. A táblagépről egyelőre semmit nem tudni, a cég által megosztott fotó alapján úgy tűnik, áramvonalasabb, lekerekítettebb sarkokat és oldalakat kap a táblagép, mint a korábbi modellek.

Azóta történt

Előzmények

  • HMS tudástár

    Egy helyen minden tudnivaló a Huawei Mobile Services ökoszisztémát használó telefonokról és táblagépekről, illetve az AppGalleryről.

  • Huawei MatePad Pro - méretes HMS

    Billentyűzettel és mágneses tollal is kedvező nyitóár társul a Huawei új csúcstabletjéhez, de vajon megéri a spórolás a szűkös alkalmazáskínálatért, és a kevéssé tabletes EMUI-ért cserébe?

Hirdetés