Hirdetés

Érkezik a Lollipop a GPE modellekre

Hirdetés

Bár nem kapta meg mindegyik Nexus termék azonnal, szép lassan megérkezett az Android 5.0 Lollipop a legtöbb Google referenciamodellre, beleértve a Nexus 4-et. A soron következő szerencsés termékek között néhány Motorola és NVIDIA eszköz mellett az Áruházban megtalálható Google Play Edition modellek lehetnek.

A HTC egyik munkatársa legalábbis erről számolt be twitteres csatornáján, konkrétan a hét első felét megnevezve. Azt egyelőre nem tudni, hogy Mo Versi csak a két HTC-s GPE modellre gondolt (a One M7 és a One M8-nak is létezik nyers androidos változata), avagy minden GPE-s típusra, mindenesetre a kezdeti nyalókahiány után úgy tűnik, hogy a magas cukortartalmú rendszerfrissítés lassan megérkezik mindegyik hivatalos és félhivatalos referenciamodellre.

 • Kapcsolódó cégek:
 • HTC

Előzmények

 • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

  A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

 • HTC One Max - túl nagyot álmodni

  Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

 • HTC One - One új a nap alatt

  Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés