Érdekes render a Razer Phone 2-ről

A Razer Phone idei modelljéről eddig igen kedvező információk derültek ki, egyrészt a kialakítást, másrészt a hardvert illetően. A Geekbench és az AnTuTu is megerősítette a Snapdragon 845-ös szett mellett dolgozó 8 GB operatív memóriát, utóbbi viszont a kijelzőről is közölt adatokat, ami a számok alapján továbbra is hagyományos, 16:9-es képarányú lehet QHD felbontással és feltehetően kiemelkedően magas képfrissítési rátával. Eddig ennyit tudtunk viszonylag biztosan.

Az első Razer Phone tavaly ősszel mutatkozott be.
Az első Razer Phone tavaly ősszel mutatkozott be. [+]

Evan Blass viszont kapott egy felvételt, ami láthatóan egy monitor képét rögzíti. Ezen elvileg a Razer Phone 2 van. Az anyagot egy önmagát és a forrást megnevezni nem kívánó személy adta át, aki állítólag egyenesen a Razernél dolgozó ismerősétől kapta a belsős infót. Nem tudjuk, hogy ez mennyire fedi a valóságot, ahogy azt sem, hogy a készülék valóban ilyen lesz-e.

A forrás szerint a képen látható Razer Phone 2 dizájnja majdnem végleges, ami azt jelentheti, hogy a gyártó tényleg megmarad a hagyományos formátumnál, ami egy erősen szögletes, ívek nélküli készülékházat és normál panelt jelent. Az előlap azért elég baltával faragottnak tűnik, az előre sugárzó sztereó hangszóró viszont teljesen reálisnak, még akkor is, ha nem pont így fog festeni a végleges termék.


[+]

Sokkal érdekesebb viszont a hátlap, aminek ugyan csak egy része látszik, de azon pont kivehető egy érintőpanel-szerű terület, ami feltételezések szerint az is. Érdekes elképzelés lenne a készülék hátuljába integrált kezelőfelület, aminek tippre például az volna a lényege, hogy a mobilos játékokat kettőnél több ujjal is lehessen irányítani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés