Razer Phone: kijelölés, másolás

Az AndroidHeadlines által közölt exkluzív renderképek alapján a Razer egyáltalán nem fáradt az új modell formatervének átgondolásával sem. Nem mintha a funkciónak ne felelt volna meg tökéletesen az első verzió, úgyhogy a mellékelt ábra szerint, a dizájn marad. De úgy egy az egyben. Ez nem feltétlenül probléma, az alsó és felső káva egyrészt kényelmes fogást biztosít, másrészt helyet a komoly specifikációval rendelkező sztereó hangszóróknak.

Ez nem a Razer Phone.
Ez tényleg nem az első Razer Phone. [+]

A 16:9-es képarányt is megtartják, az viszont érdekes, hogy a jobb oldali képen látható Razer Phone 2 körüli holttér mintha kissé nagyobb lenne. Minimális eltérés látható még az előlapi kamera körül, ennyiben ki is merült a Találja meg a különbségeket a két kép között! című játékunk. Méretbeli változásra így viszont egyáltalán nem számítunk.

Razer Phone (balra) és Razer Phone 2 (jobbra)
Razer Phone (balra) és Razer Phone 2 (jobbra) [+]

Lesz azért újdonság, és nyilván nem csak a Snapdragon 845-ös szett 8/512 GB-os memóriacsomaggal. Elvileg a Razer gamer perifériákból ismert Chroma LED megoldása teszi egyedivé az értesítések jelzését, illetve egy kétes eredetű render alapján nem kizárt, hogy a hátlapra valamiféle kezelőfelület is kerül. A kijelzőkön látható dátumok valószínűleg nem a véletlen művei, a Razer Phone tavaly november elsején mutatkozott be, így okkal hisszük, hogy az október 10-es dátum a Razer Phone 2 bemutatójának időpontja.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés