Élőképen a szupertöltős iQOO 5 Pro

Bár a Mi 10 Ultra kínált először 120 wattos szupertöltést, azért a BBK-s telefonnak sem kell majd szégyenkeznie ezen a fronton, vagy bármi másban.

Öt perc alatt 50%-ot, negyedóra alatt pedig 100% tölt a telepbe az iQOO 120 wattos gyorstöltő technológiája – jelentette be a BBK Electronics kötelékébe tartozó brand pár hete, igaz: akkor telefont még nem párosítottak mellé. Utólag sajnálhatják, hogy legalább amolyan szedett-vedett bemutatót nem kapott az iQOO 5 Pro, mert idő közben a Mi 10 Ultra beelőzte a maga 120 wattos gyorstöltésével. Ami késik, nem múlik: három nap múlva itt az új BBK-s telefon, méghozzá a hátlapon periszkópos zoomlencsével néhány hagyományos mellett, és a telefont most élőben meg lehet tekinteni.

(forrás: GizmoChina) [+]

A Snapdragon 865-szériás SoC-t és a 120 Hz-es képfrissítést már megerősítették, a tippek pedig 6,56"-es AMOLED panelről szólnak, láthatóan ívelt kivitellel a széleken. Az iQOO 5 8 és 12 GB LPDDR5 RAM-mal is várható, illetve többféle tárhellyel az UFS 3.1-es generációból. Nem egyedül érkezik a csúcsmodell: befut mellette a szerényebb iQOO 5 is, állítólag 55 wattos, nyilván borzasztóan lassú, akár majdnem egy teljes órát igénybe vevő töltéssel és hasonló képátlóval. Néhány kamerakép is befutott a szériával készítve, a márka hivatalos Weibo oldaláról:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés