Hirdetés

iQOO 5: töltésből gyorsabb, Snapdragon 865-ből lassabb?

Két hét múlva debütál az iQOO 120 wattos szupertöltése egy telefonban, Snapdragon 865-ből viszont lehet, hogy nem a leggyorsabb kerül a gépházba.

Pár hete mutatta be 120 wattos gyorstöltési technológiáját a BBK Electronics kötelékébe tartozó iQOO brand, és a megoldás elméletileg 5 perc alatt 50%-os, 15 perc alatt pedig 100%-os etetést ígér. Konkrét telefon azonban nem debütált vele együtt, hogy a gyakorlatban is kiderüljön a dolog, ám erre már csak augusztus 17-éig kell várni, szűk két hét múlva érkezik ugyanis az iQOO 5. A telefon poszterei büszkén vetítik előre a 120 wattos adapter használatát és a 15 perces töltés, valamint a hardverről is szó esik: a Snapdragon 865 könnyen leolvasható az egyik képről.

(forrás: JD.com) [+]

Más kérdés, hogy a + jel nincs mellétéve, így lehet, hogy gyorstöltésből az iQOO 5 a lehető leggyorsabbat, Snapdragon csúcslapkából viszont eggyel lassabbat kap. No, nem mintha akkora előnye volna a Snapdragon 865+-nak, és még az is lehet, hogy a poszter pusztán a 865-ös szériát vetíti előre, és abból a plusszos lapka köt ki az iQOO 5-ben. Az UFS 3.1-es tárolóval a sebességre semmiképp nem lesz panasz, és talán a képernyő 120 Hz-es képfrissítése is meglesz, hacsak nem céloz ismételten a töltésre a harmadik poszter.

  • Kapcsolódó cégek:
  • IQOO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés