Élőképen látható az AirPods 3

Tényleg megváltozik a külső és a kialakítás is, viszont nyilván nem minden funkció kerül bele a Próból.

A kínai 52audio blog a korábbi render után most egy élőfotót is közzétett a hamarosan érkező AirPods 3-ról. Az előző két generáció Apple fülese hagyományos earbud kialakítással, hosszú szárral és még hosszúkásabb tokformával érkezett, az új széria pedig inkább a Pro-vonalhoz lesz hasonló esztétikailag, viszont az aktív zajszűrés minden valószínűség szerint kimarad a repertoárjából.

Ez itt a korábbi render, a fenti borítóképen (illetve a kattintásra nyíló galériában) pedig az élőfotó látható
Ez itt a korábbi render, a fenti borítóképen (illetve a kattintásra nyíló galériában) pedig az élőfotó látható [+]

A dinamikus fejkövetést lehetővé tevő Spatial Audio a Pro és a Max változatokhoz képest szinte biztosan bekerül az olcsóbbik fülesbe is, ám az nyilván még így sem lesz nagyon kedvező árú, alsó hangon 60 ezer forint körüli címkére érdemes számítani a piacra kerülésekor. Előreláthatólag jövő hónapban mutatják majd be az AirTags és a mini-LED iPad Pro mellett.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Megérkezett az AirPods 3

    3D spatial audio, egyedi EQ, MagSafe-töltés, 6 órás üzemidő és vízállóság jellemzi az újdonságot, viszont a kialakítás maradt a régi.

  • Apple AirPods 3 - az earbudok királynője

    Továbbra sem az árversenybe száll be, viszont az in-ear kialakítástól visszahúzódó felhasználóknak ad egy nagyon komplex, kerek TWS-megoldást, a szokásos Apple-minőségben.

Előzmények

  • Apple AirPods Max - a legjobbat a hallgatóságnak

    Komoly belépővel indította el fejhallgatós vonalát az Apple, az árazás elsőre sokkoló, viszont a termék sok szempontból döbbenetes minőségű.

Hirdetés