Elindult a One UI 3 béta program

Első körben a fejlesztőktől vár visszajelzést a Samsung az Android 11-en alapuló, bétás köntösről.

Hirdetés

2.5-ös One UI-jal és 10-es Androiddal mutatkozott be a Galaxy Note20 család, ami abból a szempontból nem meglepő, hogy még nincs kész a Google az Android 11-el, és várható volt, hogy a One UI 3 azon alapul majd. A keresőóriás ugyanakkor gőzerővel halad a végső változat felé, és több partner elindította saját béta programját. Ehhez a csoporthoz csatlakozik most a Samsung a három tavaszi Galaxy S20-szal.

A Galaxy S20 család, átlagos mérettől az egészen gigantikusig
Mindhárom Galaxy S20 részt vesz a One UI 3 béta programban [+]

Az Android 11-en alapuló One UI 3 béta tesztjére első körben a dél-koreai és az amerikai fejlesztők jelentkezhetnek, és az első rendszercsomag pre-béta állapotú (ennek nem alfa szokott lenni a neve?), a Samsung pedig egyesével fogja megvizsgálni és jóváhagyni a kérelmeket. A fejlesztés előrehaladtával bővül majd a béta program bázisa, amihez kínai, német, indiai, brit és lengyel érdeklődők csatlakozhatnak. A One UI 3 publikus közzétételéről még nem esett szó, ám az év végénél korábban nem érdemes vele számolni.

Előzmények

  • Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt

    120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.

Hirdetés