Elindult a Nokia Siemens Networks

A Nokia bejelentette, hogy a Nokia Siemens Networks április 1-jén megkezdte működését és készen áll arra, hogy segítse több száz ügyfelét szerte a világon azon feladatuk elvégzésében, hogy megteremtik a kapcsolatot azon ötmilliárd ember között, akiről a cég úgy gondolja, hogy 2015-re állandóan vonalban lesz.

Hirdetés

A Nokia Siemens Networks mintegy 150 országban van jelen, körülbelül 600 ügyféllel. A komoly helyi jelenlétet és know-how-t párosítja egy iparági vezető globális jelenlétével és nemzetközi támogatásával. A cég nagy lendülettel kezd el működni. A Siemens és a Nokia egymástól független tevékenységükön kívül a tavaly novemberi trösztellenes jóváhagyások óta együtt körülbelül 140 közös pályázatot nyújtott be.

„Mint az iparág egyik vezetőjének egyértelmű célunk van: elsők akarunk lenni. Ügyfeleink számára mi akarunk lenni az első számú távközlési szolgáltató, az első számú olyan cég, amely zökkenőmentes kapcsolatot teremt a világban a mobil és a vezetékes távközlés között, illetve azt szeretnénk, ha alkalmazottaink minket találnának a legjobb munkahelynek. Ezenkívül szeretnénk, ha arról lennénk ismertek, hogy ez a cég a legegységesebb, itt vannak a legmagasabb szintű normák” - mondta Simon Beresford-Wylie, a Nokia Siemens Networks elnök-vezérigazgatója.


Azóta történt

Előzmények

Hirdetés