Elérhető Magyarországon is a Honor Magic4 Lite

A Magic4 széria első darabja egy középkategóriás eszköz, kártyafüggetlenül és szolgáltatói kínálatban is kapható.

A Huawei-től függetlenedett Honor első olyan telefonja, amely már saját fejlesztésnek tekinthető február végén mutatkozott be a barcelonai MWC-n. A széria legolcsóbb darabja azonban az ott nem kiállított Honor Magic4 Lite, amely most már itthon is elérhető, egyelőre 130 ezer forintért a kártyafüggetlen piacon, májustól pedig a Yettel kínálatában is.


[+]

A készülék Snapdragon 695-ös chipsetet kapott, amely már egy 5G-s megoldás, 6,81 inches kijelzője Full HD felbontású, IPS technológiát használ, 120 Hz-es képfrissítésre képes. A hátlap alatt 4800 mAh-s akkumulátor dolgozik 66 wattos gyorstöltéssel, az előlap közepére 16 megapixeles szelfikamerának ütöttek lyukat, hátul azonban hiába van három szenzor is, ezek közül csak a 48 megapixeles, quad-Bayer szenzoros főkamera érdemes figyelmet, mivel a másik két modul 2-2 megapixeles segédszenzor makrókhoz és portrékhoz.


[+]

Fekete, fehér és kék színben érhető el a termék, amely 6 GB RAM-ot és 128 GB belső tárhelyet kapott, amely nem bővíthető. A funkciók listáján rajta van a NFC, az 5.1-es Bluetooth és a Type-C port is, jack csatlakozót azonban hiába keresünk. A készülék hamarosan tesztre is eljut hozzánk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés