Az Egyesült Királyság is kap a varázslatból

Május 12-én helyi idő szerint este 7-től startol a Honor Magic4-széria Londonban.

Hirdetés

Hosszú idő után hírt adott a Honor a Magic4 sorozatáról. A Magic4 Lite ugyan már kapható Európában - hazánkban is -, az MWC-n bemutatott erődemonstrációról, a Magic4-ről és a Magic4 Próról, no meg a később Kínában prezentált Ultimate-ről síri csend volt.


[+]

Két nappal azután, hogy a Magic4 Pro feltűnt a gyártó francia weboldalán, a cég globális marketingért és kommunikációért felelős képviselője bejelentette, május 12-re a Honor Londonban rendezvényt szervez a teljes Magic4-széria startjára. Bár több helyen azt írják, hogy az esemény a telefonok értékesítésének globális startját is jelenti, a leírásban csak az Egyesült Királyság szerepel. A közép-európai régiós képviselet egyelőre nem nyilatkozott magyar start kapcsán.

Miután a Magic3-at csak bemutatta, de Európába nem hozta el a készüléket a Honor, így a Magic4 lehet az első modell a Huaweiből kivált márka kínálatában a középkategória feletti szintet képviselné. Az MWC-n rövid időre Bog által is megtekintett Magic4 Pro pedig a csúcsra céloz, a 6,81 hüvelyk átlójú LTPO 2.0 OLED kijelzőjével, a 2 x 50 és 64 megapixeles kamerákból álló hátlapi képalkotó rendszerével, a 3D-s arcazonosításával, és persze a Snapdragon 8 Gen 1-gyel, ami mellé 12 GB RAM és akár 512 GB UFS 3.1-es tárhely is jár. A töltés sem mondható lassúnak a maga 100 wattjával. De egyelőre be kell érnünk a Lite változattal, ami a napokban érkezett meg tesztre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

Hirdetés