Elérhető az iOS 7.1 harmadik bétája

Hirdetés

A szolgáltatók számára már december 23-a óta hozzáférhető az iOS 7.1 harmadik béta kiadása, mely nemrég az Apple regisztrált fejlesztői számára is elérhetővé vált. A számos hibajavítással érkező verzió továbbra is kissé instabilnak tűnik, hiszen a hálózat és iMessage elérési nehézségek mellett a 64 bites készülékeken futó 32 bites alkalmazások esetén is kompatibilitási nehézségekkel küszködik. A végfelhasználók számára is elérhető kiadás valószínűleg még hosszabb ideig várat magára, hiszen a kompatibilitási hibák kiküszöböléséig biztosan nem kapja meg sem az Apple sem a szolgáltatók jóváhagyását.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple blog: Fitbit Flex bemutató

    A sportolás fontos, bár sajnos egyre kevesebb idő jut rá. A Fitbix Flex egy karperec, amely méri, hogy aznap mennyit sétáltunk, és ezzel mennyi kalóriát égettünk.

  • Apple iPhone 5c - az újracsomagolás művészete

    Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.

  • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

    Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

  • Apple iPhone 5 - öt lett S

    Megújult, sokat változott, megnyúlt és vékonyodott, de vajon megőrzi-e piacformáló és vezető szerepét a sorrendben hatodik iPhone, amely a 4S-t váltja?

Hirdetés