Egyre vadabbak a OnePlus 8 Pro pletykái

Dupla kameravájat az előlapon, 120 Hz-es képfrissítés megnövelt felbontással és 50 wattos gyorstöltés a három fővel várt OnePlus 8 família családfőjének pletykái között.

A OnePlus bő fél évtized alatt a semmiből tucatnyi piacra eljutott, és már hazánk szolgáltatói kínálatában is elérhetők telefonjai. A lendületet aláhúzza, hogy 2019-ben négy mobilja jelent meg (ha az 5G-s OnePlus 7 Prót és a 7T Pro McLaren különkiadását nem számoljuk ötödiknek és hatodiknak), a pár hét múlva startoló CES-re pedig egy különleges koncepciókészüléket ígér a Never Settle csapat.

Hirdetés

91 Mobiles[+]

Ez még csak a kezdet: tavasz környékén a OnePlus 8 família három taggal mutatkozhat be, a vékonyabb pénztárcának a Lite változatot szánva, amely korábban ki is szivárgott, és a középső modellről is érkezetek pletykák. Most a 8 Pro specifikációi a sorosak, hogy hallassanak magukról: a Tweakdown valamivel nagyobb felbontású, 3180 x 1440 pixeles AMOLED panelre számít dupla kamerakivágással az előlapon, a 32 megapixeles szelfikamera mellett 3D arcazonosításhoz bevethető ToF egységgel.


(forrás: TechDroider) [+]

A TechDroider renderképe mondjuk szimpla lukat képzel a 6,7"-es panelre, szóval a kémforrások egyelőre nem rendelkeznek egységes állásponttal. A Snapdragon 865 SoC ugyanakkor garantálható, amihez 8/128-tól 12/256 GB-ig várhatók LPDDR5 RAM és UFS 3.0-s tárhely kiszerelések. A TweakDown kettéosztott, 4500 mAh-s telepre számít a fém/üveg házban, 50 wattos Warp Charge szupertöltéssel, ami jól jöhet a megnövekedett fogyasztáshoz, ha a panel valóban 120 Hz-es képfrissítésre ugrik. Hátul 60/16/13 megapixeles kamerák pihenhetnek három látószöget, akár 10x-es hibrid zoomot kínálva.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés