Egyedi HTC felület Amerikának

Az Egyesült Államok Nemzetközi Kereskedelmi Bizottsága (United States International Trade Commission – USITC) az Apple szoftveres szabadalmainak megsértése miatt számos HTC készülék kitiltását rendelte el, mely miatt többek között az EVO 4G LTE premierje is elhalasztásra került. A The Verge értesülései szerint azonban a korlátozás csak átmeneti, ugyanis a tajvani gyártó már gőzerővel dolgozik a levédett megoldások megkerülésén, hiszen az amerikai készülékek módosított felülettel gond nélkül piacra kerülhetnek. A HTC szóvivője szerint az Apple „data tapping”, vagyis adat érintés szabadalmának megkerülésére elegendő egy új beállítási menüpont létrehozása, mely a weboldalakon található telefonszámok és e-mail címek megérintésekor az alapértelmezett műveletet választja ki. Egyszerűen csak új üzenet küldésére, szám mentésére, illetve hívására vonatkozó kérdést nem tehet fel a felület, mivel az körbe van bástyázva szabadalmakkal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC One V - legenda csak egy one

    A korábbi Legend formatervére építkezik a HTC új készüléktriójának legolcsóbb tagja, amely így sem egy filléres termék. Viszont egyedi.

  • HTC One S - acéloS

    Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.

  • HTC Golf – irány az alsóház

    Egy hivatalos, vagy legalábbis annak tűnő sajtófotó leplezte le az alsóbb szegmensbe szánt tajvani modell külső vonásait.

  • HTC One X - egy telefon mind felett

    A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.

Hirdetés