Hirdetés

Egyedi dizájnnal várjuk a Poco M3-at

Úgy tűnik, idén nem egy Redmi átkeresztelésével születik a Poco M3, hanem abból lesz majd egy Redmi Note modell.

A Poco november 24-én mutatja be az M széria új modelljét, ami kivételesen új, egyedi eszköz lehet és csak később jelenik meg Redmi címszó alatt. A Poco M2 ugye a Redmi 9 volt álnéven, a Poco M2 Pro pedig a Redmi Note 9S kicsit izmosabb gyorstöltéssel. A Poco M3 viszont merőben új dizájnnal és konfigurációval várható a 91mobiles exkluzív információi alapján.


[+]

Kezdjük a legnyilvánvalóbb újdonsággal. A kamerapanel. Nem kicsi, de legalább szimmetrikus, ami valószínűleg jót tesz a készülék stabilitásának sík felületre helyezve, plusz aránylag egyedi megjelenést biztosít a sok hasonló eszköz között. Egyébként nagyon hasonló benyomást kelt, mint a OnePlus 8T Cyberpunk Edition. Főleg sárgában. Persze, közük nincs egymáshoz, szemmel látható, de a nagy négyzetes panel és a színvilág olyan cyberpunkos.

A hardver elvileg a Snapdragon 662-re épül 4 GB rendszermemóriával és 6000 mAh-s akkumulátorral, mi kellemes üzemidőt sejtet a 6,53 hüvelykes, FHD+ panellel, tölteni pedig 18 wattos teljesítménnyel lehet majd. Ujjlenyomat-olvasó a jobb oldalon, a szelfikamera a kijelzőbe cseppen, hátul pedig 48 megapixeles főszenzor nyitja a sort, a másik kettőről viszont egyelőre nincs információnk.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Poco

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés