Egy hét múlva lesz a nagy HarmonyOS show

A Huawei által fejlesztett rendszer pár szórakoztatóelektronikai termékben már elérhető, most dördülhet el a mobilos startpisztoly.

Jövő hét szerdán nemzetközi HarmonyOS show-t tart a Huawei, pár friss termék leleplezésével egybekötve. A magyar idő szerint délután 2 órakor esedékes, online és angolul közvetített esemény kedvcsináló posztert is kapott, a lepel alól pedig kilóg a lóláb: monitort, TWS fülest és órát lehet megpillantani. Persze az lehet a legizgalmasabb, ami takarásban maradt: a GSM Arena például a MatePad 2 táblagép premierjére számít a nyári szezonnyitón, természetesen immár HarmonyOS rendszerrel.


Hasonlítani fog a Harmony OS az EMUI 11 megjelenésére [+]

Valószínű, hogy a P50 család meg nem áll készen a startra, több piacon lévő eszköz, mondjuk a hajlítható Mate X2 frissítése az új rendszerre viszont igen, és a Huawei célja az, hogy az év végéig 300 millió eszköze HarmonyOS-t futtasson. Azért maradtak még kérdőjelek, hogy a nevet a rendszer, a felület vagy úgy teljes egészében a Huawei szoftvercsomag kapja-e meg, mindenesetre HarmonyOS fut már néhány tévékészüléken, a platformfüggetlen csomag pedig órákon, táblagépeken, mobilokon és egyéb kütyükön is helyet találhat magának. Részletek bő egy hét múlva.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés