Hirdetés

2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Egy dolog kimaradt a Galaxy S7 kettősből

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PhoneArena

Ugyan a két csúcskészülék szinte minden téren a legfelső kategóriát erősíti, töltés szempontjából van különbség a lapkák között.

Hirdetés

Már a hivatalos bemutató előtt is lehetett tudni, hogy a Samsung szinte minden tudását latba veti az MWC-n bemutatott két csúcskészülékénél. A Galaxy S7 és S7 edge néven futó termékek kitűnő kijelzőt, kamerát és hardvert kaptak, ráadásul a dél-koreai gyártó az elődmodellekhez képest az akkumulátor méretét is jelentősen növelte. Utóbbi remélhetőleg jóval hosszabb üzemidőt eredményez, ám kérdés az, hogy mennyi idő alatt lehet a telepet teljesen feltölteni. Tavaly szeptemberben a Qualcomm már bejelentette a Quick Charge 3.0-át, amit például az LG G5 támogat is.

A Galaxy zászlóshajók viszont kétféle verzióban debütáltak, a piacok legnagyobb részén a saját fejlesztésű Exynos 8890, néhány régióban viszont Snapdragon 820 chipsettel kerülnek forgalomba. Utóbbi már kompatibilis a legfejlettebb gyorstöltéssel, a Samsung rendszerchipje viszont csupán a 2.0-t támogatja, nem mintha persze ez ne lenne elég. A cégnél dönthettek volna úgy, hogy nem adnak ki qualcommos variánst, ám ezt az ötletet végül elvetették. A kis hiányosság tehát adott, ám valószínűleg kevés potenciális vásárlót fog ez elriasztani.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.