Videón a Xiaomi Mi 5?

Hirdetés

A Xiaomi Mi 5 (talán a Snapdragon 810-es SoC túlmelegedési gondjai miatt) egyszerűen kihagyta a 2015-ös esztendőt, és minden bizonnyal 2016 elején, Snapdragon 820-szal fog bemutatkozni, erről már számtalanszor beszámoltunk mi is. Snapdragon 810-zel ehelyett a Mi Note Pro phabletet szerelte fel a gyártó 2015-ben, és a minap kiszivárgott renderképek alapján a Mi 5 ahhoz hasonlóan enyhén ívelt, üveg hátlapot kaphat. Újdonság lehet ugyanakkor az előlapra szánt ujjlenyomat-olvasó, amely igen vékony lehet.

Ilyen lehet a Xiaomi Mi 5
Ilyen lehet a Xiaomi Mi 5

A fenti kép és négy másik alapján fekete, fehér, arany és rózsaszínű változatokra lehet számítani. A fehér variáns most egy videón is felbukkant működés közben, így egyre valószínűbb, hogy tényleg így fog kinézni a szóban forgó mobil, amelynek üveglapjait fémkeret foghatja össze.

Természetesen véglegesnek még mindig nem lehet tekinteni ezt a formatervet, hiszen a Mi 5 hivatalos bejelentésig csak pletykaszinten lehet a sokak által várt készülékről beszélni. A premier viszont már tényleg nem lehet messze, egyre több ugyanis a kézzelfogható vagy szemmel megpillantható bizonyíték, hogy az új Xiaomi csúcsmobil startra kész.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés