Ebben a hónapban jön a ZTE Axon 40 Pro

Eséllyel a Nubia Z40 Prót címkézik át.

A Huawei mellett a hálózatkiépítésben és mobilokban szintén érdekelt ZTE is összetűzésbe keveredett az amerikai gazdaság- és biztonságpolitikával, de komolyabb figyelmeztetéssel megúszták, így a gyártó telefonjai hozzáférhetnek a kulcstechnológiákhoz, az 5G-t vagy a Google Play licencet beleértve.


A Nubia Z40 Pro elölről [+]

Mégse véletlen talán, hogy az elmúlt években inkább a Nubia brandnevet tolták a ZTE helyett, és a márka MWC-n standján is a Red Magic 7 Pro, illetve a Z40 Pro játszotta a főszerepet. Ám a saját logós ZTE Axon sorozatról sem feledkezett meg az anyacég, az Axon 40 Pro pedig konkrétan a Nubia Z40 Pro átirata lehet, megtartva kiemelkedően képernyődomináns előlapját és különleges hátlapi kameraszettjét.


A Z40 Pro hátulról [+]

A kiállításon kezünkbe vett Nubia érdekessége nem is az 50 megapixeles, 14 mm fókusztávolságú ultraszéles kamera vagy az 5x-ös nagyítás kínáló, 8 megapixeles periszkópos: középre az ipari átlagnál szűkebb látószögű, 35 milliméteres fókusztávolságú optika került, 1/1,3"-es és 64 megapixeles szenzor elé, amitől jobb lencserajzolatot vár a gyártó.


(forrás: ZTE / Weibo) [+]

Azért a 6,67"-es, 10 bites, 1000 nites és 144 Hz-es AMOLED panel is említést érdemel, illetve a 16 megapixeles előlapi kamera, amit lehet, hogy valamelyik Axon 40 elrejt majd az áprilisi premieren. A Snapdragon 8 Gen 1-et is kötelező megemlíteni. Kapott amúgy a Z40 Pro egy mágneses töltővel kompatibilis Gravity Edition különkiadást is, ám nem tudni, hogy az esetleges átszitázásból ez is kiveszi-e a részét, illetve errefelé mikor és melyik sorozat tagjai bukkanhatnak fel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés