Nem bukott le az Axon 40 szelfikamerája

A telefon kiszivárgott, az önfotós egység azonban ügyesen rejtőzködik a paparazzók elől.

Hirdetés

Túl van a ZTE a Nubia Red Magic 7 Pro gaming telefon és a hagyományosabb, szögletesebb Z40 Pro premierjén is, ami a márka Snapdragon 8 Gen 1-gyel szerelt zászlóshajóit illeti, Axon sorozat azonban még várat a 2022-es csúcsszéria leleplezésére. Az Axon 40 családról viszont egyre többet hallani, melyből a Pro az utóbbi Nubia átcímkézése lehet, és ki tudja: talán megint lesz Ultra.

Ott az előlapi kamera, látszik?
Már tavaly is ügyesen rejtőzködött a szelfikamera, az Axon 40 ebben még ügyesebb lehet [+]

Tavaly viszont nem a legdrágább variáció, hanem a sima Axon 30 használt második generációs képernyőbe épített kamerát, úgyhogy várhatóan ennek folytatása bukott most le. A weibón felbukkant fényképen alul még annyi nyoma sincs a képernyőben elhelyezett önfotós egységnek, mint tavaly, a forrás szerint ugyanis a QHD+ felbontású panel a szóban forgó, négyzetszerű részen FHD+ felbontásnak megfelelő sűrűségben kínálja az AMOLED pixeleket, és a fény közöttük szűrődik az ügyesen elrejtett kameralencsére.

Az Axon 40 kémfotón
Az Axon 40 kémfotón (forrás: Weibo) [+]

Azért a minőségen várhatóan továbbra is lehet majd reszelni egy-egy hagyományos, takaratlan szelfiegységekhez képest, így várhatóan a legdrágább Axon 40 ragaszkodni fog a kameralyukas kivitelhez, ahogy azt a Z40 Pro is tette.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés