Hirdetés

EarFun headseteket lehet nyerni

Nyereményjáték indult a Mobilarena oldalain, tíz kérdés, öt nyeremény várja a játékosokat.

Hirdetés

Rég volt már nálunk nyereményjáték, de most az EarFunnal együttműködve újra lehet kísérteni a szerencsét. A headseteiről ismert márka 5 db Earfun Free Pro 2 TWS headsetet sorsol ki a kvízt helyesen kitöltő olvasóink között. A játék november 8-án indult, minden nap egy-egy új kérdéssel frissül 10 napon át, majd ezt követően további két nap áll arra rendelkezésre, hogy a játékosok átgondolják választásaikat és minden kérdésre a legjobb tudásuk szerint válaszoljanak.


[+]

A válaszok zöméhez elég az alapvető keresgélési megoldásokat ismerni, nyilván sokat segít, ha az ember az EarFun oldalára is eltéved, a kérdések reményeink szerint egyértelműek és egzakt válaszokat lehet rájuk adni. A játékban a Prohardver lapcsalád regisztrált felhasználói vehetnek részt belépés után, a kapcsolódó fórumtémában lehet az észrevételeket megtenni, de továbbra is tilos egymás segítése.


[+]

Az EarFun Free Pro 2-ről egyébként tesztünk is készül, reméljük, hogy a majdani nyertesek majd a cikk fórumában saját tapasztalataikról is beszámolnak, miután kézhez kapták az ajándékot, aminek szállítását az EarFun intézi. Jó játékot, sok szerencsét kívánunk mindenkinek! Nyereményjáték itt.

Hirdetés