Dupla pop-up kamerával mutatkozott be a Vivo V17 Pro

Összesen hat szenzor került a felső középkategóriás modellre, négy hátul, kettő pedig a készülékházból bukkan elő.

Sejtettem, hogy nem reális, de valahol bíztam benne, hogy a Vivo dupla pop-up kamerás modellje két külön modullal úgy fog kinézni, mint egy mechanikus nyuszi (csak képzeljük el, nagyon vicces, ugyanakkor kedves koncepció), de nyilván a 32 megapixeles normál és a 8 megapixeles, 108 fokos látószögű szenzor egy panelen kapott helyet egy Selfie Softlight segédfénnyel és egy plusz hangszóróval. A 6,44 hüvelykes, FHD+ felbontású, 20:9 képarányú, ujjlenyomat-olvasót is tartalmazó Super AMOLED panelt így semmi nem töri meg.

Hátul értelemszerűen csak a négyelemes kamerarendszer díszeleg egy 8 megapixeles széles látószögű szenzorral, egy 48 megapixeles főkamerával, egy kétszeres optikai zoomot biztosító, 13 megapixeles telés szenzorral, amit egy 2 megapixeles mélységélességet definiáló egység kísér. A Crystal Black és Crystal Sky színű Gorilla Glass 6 hátlapok mögött 18 wattos gyorstöltésre felkészített, 4100 mAh-s akkumulátor biztosítja az energiaellátást. (3,5 mm jack, Type-C USB, BT 5.0, 5 GHz WiFi adott.)

A Snapdragon 675-ös szettel, 8 GB rendszermemóriával és 128 GB belső tárhellyel szerelt, Android 9 alapú eszköz Indiában 126 ezer forintnak megfelelő rúpiáért lesz megvásárolható szeptember 27-től, de a gyártó a későbbiekben tervezi a Vivo V17 Pro nemzetközi forgalmazását is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Előzmények

Hirdetés