Dupla hátlapi kamera a Xiaomi Mi 5S hivatalos előzetesén

A szeptember 27-re tervezett bemutató már az első előzetes alapján is igen egyértelműen sejtette, hogy mire számíthatunk, noha azóta a Xiaomi Mi Note 2 is felmerült, mint sztárvendég, tekintve, hogy a szeptember elejére vonatkozó tippek a mellékelt ábra szerint nem jöttek be. Mindamellett az előzetesek a Mi 5S felé mutogatnak, jelen esetben a legújabb például a dupla hátlapi kamerarendszert ábrázolja.


[+]

A Xiaomi Mi 5S nagyjából 164.000 pontos, tegnap kiszivárgott AnTuTu eredménye a gyakorlatban is roppant meggyőző hatékonyságúnak mutatja a feltehetően 6 GB rendszermemóriával szerelt Snapdragon 821-es chipsetjét. Volt már szó 5,1 hüvelykes, nyomásérzékeny érintőkijelzőről, amihez a szükséges komponenseket már a eredeti Mi 5-ből is sikerült előszedni és ultrahang alapú biometrikus szenzorról is, amit egy most kiszivárgott fotó is alátámaszthat, mivel a Mi 5-höz igen hasonló készüléken nem látunk Home gombot az előlapon. Persze hátulra is kerülhetett.


[+]

Az árakat bemutató, nem hivatalos forrásból származó képek alapján (is) két kiszerelést várunk, amelyek csak a belső tárhely tekintetében térnek el, így a Xiaomi Mi 5S 64 GB tárhellyel szerelve 1999 jüanba kerülhet, míg a 256 GB-os verzió 2999 jüanba, ami még mindig csak 122 ezer forint körül számolható át. A keddi bemutatóig relatív kevés titok maradt a Mi 5 örökösével kapcsolatban. Már, ha hihetünk a spekulációknak.


[+]

Azóta történt

  • Grönlandon járt a Xiaomi Mi 5S

    A Xiaomi vezérigazgatója közölte azt a naplementés fotót, amely az EXIF információ szerint a Mi 5S-sel készült, méghozzá az egzotikus Grönlandon.

Előzmények

Hirdetés