Dokkolóval együtt érkezett a Google táblagépe

És jár is a készülékhez, ahogy a 18 wattos töltőadapter és Type-C kábel is.

Minden bemutatkozott a tegnap esti Google I/O-n, amire vártunk, így végre hivatalos a Pixel 7a, a hajlítható Pixel Fold és a tavaly május óta várt Pixel Tablet is, amihez alaptartozékként kínálja a Google a dokkolót, ami egyben töltőállomás (max. 15 watt) és kihangosító is a 45 milliméteres meghajtóval dolgozó szélessávú hangszóróval, a tabletbe integrált Chromecast pedig kényelmes összeköttetést biztosít a csatlakoztatott készülék és az otthoni IoT központként is funkcionáló eszközzel.


[+]

Ha nem otthoni multimédiás és IoT hubként használjuk a készüléket, egy 258 x 169 x 8,1 milliméteres és 493 grammos eszközt kell kézbe fognunk. Az 1600 x 2560 pixeles, 16:10-es képarányú LCD panel 10,95 hüvelyken terül el, támogatja az USI 2.0 szabványú kapacitív érintőceruzákat, videótelefonálásra pedig 8 megapixeles szenzort kínál a kijelzőn kívül, fotózásra szintén 8 megapixelt a hátlapon.


[+]

A Pixel Tabletben szintén Tensor G2-es szett dolgozik Titan M2-es biztonsági chippel kiegészítve, a 8 GB rendszermemória mellé pedig 128 vagy 512 GB UFS 3.1-es belső tárhely választható. Adott a sztereó hangzás négy hangszóróval, az ujjlenyomat-olvasó  a bekapcsológombba került, van WiFi 6, a Bluetooth 5.2-es és még egy UWB-chip is került a csomagba.

A támasztékos védőtok további 99 euróba kerül.
A támasztékos védőtok további 99 euróba kerül. [+]

A Pixel Tablet dokkolóval és 18 wattos adapterrel Németországban 679 euróért (nagyjából 251 ezer forint) rendelhető elő, a webshopban pedig június 20-tól lehet megvásárolni készletről.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés