Digitális toll, kihúzható képernyővel

Hirdetés

Egyedi eszköz terveit nyújtotta be az LG még 2015-ben az amerikai szabadalmi hivatalnál, amely tegnap közölte a gyártó kapcsolódó dokumentumát, így mindenki megtekintheti az abban foglalt ketyerét.


(forrás: Mobielkopen) [+]

Egy digitális tollról van szó, egy sor szenzorral felszerelve, így giroszkóppal, iránytűvel és nyomásérzékelővel, de ha minden igaz, a kamera, az ujjlenyomat-olvasó és a szemmozgást figyelő rendszer sem maradt le.


[+]


A legfőbb érdekesség mégis a cucc két kijelzője: az egyik igen apró és hosszúkás, oldalt elhelyezve, a másikat pedig a toll belsejéből lehet kihúzni, a kapcsolódó kilökőgomb megnyomása után.

A kisebbik kijelzőn csak egy-egy művelet, mint például a hívásfogadás érhető el, a nagyobbikon viszont egy sor bővebb funkció.

A vázlatokon demonstrált kütyü egyébként képes a tollvonásokat digitalizálni és akár egy vezetékmentesen csatlakozott eszköz képernyőjén az írást vagy a rajzot élőben megjeleníteni. A headset funkció sem hiányzik a beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően.


[+]

Ezúttal sem vennénk mérget arra, hogy a formatervezési mintából egyszer végfelhasználói termék lesz, ám egy LG Stylo-féle telefon után, ami tulajdonképpen egy nagy kijelző, beépített tollal, érdekes lenne egy nagy toll, beépített kijelzővel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés