Dél-Koreában inkább a Z Flip3-at viszik, mint a Z Fold3-at

Hamarosan átléphetik az eladások a meggyőző egymilliós számot a népszerű hajlítható telefonokból.

Hirdetés

A Samsung eddigi legjobb hajlítható képernyős mobiljait dobta piacra a teló/tablet hibrid Galaxy Z Fold3 5G és a kagylótelefonos vonalat gyarapító Z Flip3 5G személyében, és míg az előbbi kínál több funkciót, az utóbbi a stílusosabb és légiesebb, szélesebb közönséget vonzva. A Z Flip3 annyira megnyerő lett, hogy Dél-Koreában nem győzik a készleteket újratölteni, amelyek kétszer gyorsabban ürülnek ki a Z Fold3-hoz viszonyítva.


[+]

Helyi források szerint a múlt hét végén a két hajlítható telefon együttesen átlépte az egymillió darabos eladást, és minden bizonnyal azokon a piacokon is jól megy a két Galaxy, ahonnan egyelőre még nem futottak be hasonló számadatok. A szeptemberi eladások több szempontból is fontosak a Samsungnak.


[+]

Ez tradicionálisan a Galaxy Note-ok időszaka, amikor a friss, stylusszal szerelt telefonok iránt a legnagyobb a kereslet, és úgy tűnik, ezek hiányában is erős hónapot és negyedévet zárt a márka. A lendület pedig az ünnepi időszakra is kitarthat, még úgy is, hogy állítólag nem lesz Galaxy S21 FE ár/érték vonalon tarolva.

Előzmények

Hirdetés