Csúcsstrapával készül az Ulefone Berlinbe

Az IFA kiállításra Dimensity 9300+ lapkával szerelt és aprócska Armor is érkezik.

Hirdetés

Kis csapatunk ezen a héten felkerekedik, hogy meglátogassa az idei IFA kiállítást Berlinben, melyre a megelőző sajtóeseményeket nem számolva szeptember 6-10 között kerül sor. A shown ott lesz az Ulefone is, méghozzá alighanem a piac legerősebb strapatelefonjával: a bivalyerős MediaTek Dimensity 9300+ fog dolgozni az Armor 28 Ultra por-, víz-, rázkódás- és ütésálló házában.


[+]

A topmodell a strapavonalon ritka, 6,67"-es AMOLED panelt is letudja, és ha már ennyire erős a vas, a 16 GB RAM sem fog rosszul jönni. A legnagyobb dobás mégis az 1" jellegű Sony IMX 989 szenzor lehet, plusz érkezik a hagyományos változat mellett egy olyan Armor 28 Ultra is, amely a hőkamerás igényeket elégíti ki. Ha már hőkamera: az Armor 20 Mini családnak lesz tagja FLiR Lepton 3.5-ös hőegységgel és szintén 5G-s chippel, a 4,7"-es képátlóval pedig strapaburkolattal együtt is elviselhető lehet a méret.


[+]

Ez utóbbi telefon októberben kerül polcokra, míg az Armor Pad 4 több kiszerelésben szeptembertől lesz hazavihető. Ez a táblagép az előlapon 10,36"-es FHD+ panelt, oldalt uSmart portot mindenféle, hasznos tartozéknak, hátul pedig nagy LED sort kínál kempinglámpa funkcióval. Az Ulefone IFA programja itt tekinthető meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés