A piac legerősebb strapamobilját mutatja be az Ulefone

Csúcslapka, 16 GB RAM, 10600-as akksi, dupla megjelenítő, magas felbontású hőkamera és éjszakai infrakamera, 1 hüvelykes szenzor.

Hirdetés

Az IFA-n mutatja be az Ulefone a piac alighanem legkomolyabb strapamobilját, ami mi is jól veszünk majd Berlinben. Az Ulefone Armor 28 Ultra Thermal Variant nem csak éjjellátó infrakamerával, de az eddigi legnagyobb felbontású hőkamerával lett felszerelve a három, 50 megapixeles kamera mellett, melyek közül a főszenzort a Sony szállította az 1 hüvelykes, IMX989 fajtából. A gigantikus kamerapanel közepén pedig egy másodlagos AMOLED megjelenítő teljesít szolgálatot 1,04 hüvelykes átmérővel, 340x340 pixelen a 6,67 hüvelykes főpanel mögött.


[+]

A számítási kapacitást a 4 nanométeres, 3,4 GHz-es Cortex-X4 teljesítménymaggal dolgozó Dimensity 9300+ szolgáltatja 16 GB rendszermemóriával megtámogatva, az erőforrásokat pedig a 10600 mAh-s telep biztosítja. A mindenálló Ulefone Armor 28 Ultra Thermal Variant a gyártó 10 évfordulós erődemonstrációja, amelyet többek között, a szeptember 6-án nyitó kiállításon mutat be, előzetesen egyelőre ennyi információt osztottak meg a nagyérdeművel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés