Frissítéssel lett 1 és 120 Hz között adaptív az új Oppo kijelzője

A különleges kialakítású Find X3 Pro egy akkumulátorkímélő funkcióval bővült, paneljét a OnePlus 9 Pro is megörökölheti.

Hirdetés

Az Oppo Find X3 Pro néhány napja mutatkozott be, de hazai forgalomba jó eséllyel csak az év második felében kerül, és az 1150 dolláros nemzetközi ár alapján erős címkére kell számítanunk, ha Magyarországra is befut a modell. Az összegért cserébe természetesen csúcsmobilt kapunk, az előlapot 6,7 hüvelykes OLED kijelző uralja QHD felbontással és 120 Hz-es képfrissítéssel, a meghajtásról pedig a Qualcomm Snapdragon 888 gondoskodik, 12 GB RAM és 256 GB belső tároló mellett.


[+]

Az előlapon levő lyukban 32 megapixeles szelfikamera ücsörög, odabent pedig 4500 mAh-s az akkumulátor, amit vezeték nélkül 30, kábelen pedig 65 wattos töltésre készítettek fel. Kétszer 50 megapixeles hátlapi kamerákat (normál és nagylátó) kapunk, de még egy 13 megapixeles tele is jutott rá ötszötös hibrid zoomot ígérve és egy 3 megapixeles makró is található rajta.

Újdonság azonban mégsem a kamerával, hanem a kijelzővel, egész pontosan annak képfrissítéssel van: a dinamikusan változni tudó LTPO (low-temperature polycrystalline oxide) OLED panel a legújabb OTA frissítés óta 1 és 120 Hz között tud változni, természetesen az aktuális tartalom függvényében. Az 1 Hz persze leginkább e-könyvolvasó használata közben vagy efféle statikus tartalmak fogyasztásakor lehet releváns, a videós tartalmak esetén viszont a kijelző pontosan igazodhat az elérhető képkockaszámhoz, ugyanez igaz a játékok esetén is. Nem mellesleg a szintén BBK-csoportos OnePlus 9 Pro is ugyanezt a megjelenítőt kaphatja meg a hamarosan esedékes premierjén.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés