Cserélhető kerettel futott be a Watch GT Cyber

Úgy is lehetne mondani: az órarész kipattintható a tokjából a gyors stílusváltáshoz.

Új szintre emeli a moduláris okosóra műfaját a Huawei: a Watch GT Cyber lelke, a kijelzőt, a hardvert, az akkumulátort, a szenzorokat, a mikrofont, a hangszórót és a tekerhető koronát tartalmazó órarész kipattintható kemény tokozásából, és másikba helyezve máris új stílusban szíjazható a csuklóra.


[+]

A Kínában bemutatott Watch GT kiadás tényleg különleges, mondjuk elég méretes is mágneses és mechanikus rögzítő és kilökő szerkezetével: az urbánus változat 47,4 x 44,4 x 10,2 milliméteres és 77 grammot nyom, kerete 316L rozsdamentes acélból van nanokristályos kerámiabevonattal. A szálerősített kompozitból készült sportváltozat megegyező méretű, ám 59 grammon határozottan könnyebb. A divatos variáns végül 45,6 x 45,6 x 10,2 milliméteren valamivel apróbb, újfent rozsdamentes acél és kerámia kivitelben, 58 grammot nyomva.


[+]

Ezúttal közös az 1,32" és 466 pixel átmérőjű AMOLED panel, elvégre közös a kilökhető, kerek kütyü is, így egyféle a tudáslista. Beletartozik megannyi sport és testadat követése a síelést külön kiemelve, a gyorsulásmérő, a giroszkóp, a GPS, az iránytű, az optikai pulzusmérő és a légnyomásmérő. Megvan továbbá az NFC és a Bluetooth kapcsolat, valamint a kihangosításhoz a mikrofon és a hangszóró.


[+]

A Huawei hétnapos működést ígér általános használattal két vezetékmentes töltés között, és négynaposat intenzív használattal. A Watch GT Cyber 5 ATM jelzés szerint vízálló és H202209090772-1 kódnév alatt teljesített 16 katonai tesztet. Ebbe a magas légnyomás, az alacsony hőmérséklet és hősokk, a napsugárzás, az eső, a nedves meleg levegő, a sós pára, a homokfúvás és a jeges eső is beletartozik.


[+]

Nyilván a cserélhető külső mellett megannyi óralappal is variálni lehet, ahogy az ikonstílus, avagy az óra témája is leváltható. Kínában a sportváltozat 1238 jüanon indít (71 ezer forint), a kerámiaváltozatok pedig 1438 jüanba kerülnek (83 ezer forint).


[+]

Az esetleges nemzetközi elérhetőségről egyelőre nem esett szó, a Mate 50 Pro viszont pillanatokon megkapja európai premierjét és árait. Ha az eseményen a Watch GT Cyber bemutatkozik, a hírt a megfelelő információval kibővítjük.

Előzmények

Hirdetés